Zárnyitás azonnal

Zárnyitás azonnal akkor szükséges, ha valaki kizárta magát a lakásából, esetleg elhagyta a kulcsát vagy becsapta az orra előtt a huzat. Egyik eset sem kellemesebb a másiknál. De ha már megtörtént a baj, azonnali segítség kell.

A legjobb és leggyorsabb módszer arra, hogy bejusson otthonába egy hosszú nap után a lehető legrövidebb idő alatt, ha minket, a Záróra csapatát hívja segítségül. Naponta segítünk bajba jutott embereken. Egy órán belül az összes helyszínen ott vagyunk. Ez annak köszönhető, hogy rengeteg kollégánk van, a város összes pontján. Számunkra az Ügyfelek elsődleges fontosságot élveznek. Kocsink minden olyan alkatrésszel fel van szerelve, amire egy zárnyitásnál és egy esetleges zár cserénél szükség lehet. Nem kell külön elmenni zárbetétet vásárolni, pusztán kis türelemmel kell lenni, így a munkát elvégezzük. Egy zárnyitás után már lakásából nézheti kényelmesen végig. Térjünk ki egy kicsit az esetekre, amikor a segítségünkre szorul. Mindegyik esetnek egy a vége, hogy felhív minket és segítünk.

Gyakran előforduló esetén, amikor a rohanó mindennapok során figyelmetlenek vagyunk, kihúzhatjuk, vagy otthagyhatjuk a kulcsot valahol. Kihúzzuk a táskánkból, elejtjük, nem vesszük észre. Abban az esetben, ha van pótkulcs és nem a lakásban a probléma, meg van oldva. Csupán el kell venni a kulcsot a rokonunktól, párunktól. Abban az esetben, ha nincs erre lehetőség, vagy egyáltalán nincs kulcs, bizony kell az a megmentő sereg.
A másik gyakran előforduló eset, ha a kulcs elkopott és egy nyitás alkalmával bele törik a zárba. Kipiszkálni ezt már nem lehet, az egész szerkezet tönkre megy. Kell ilyenkor egy nyitás és az új zár is elengedhetetlen.

Következő eset az a fránya huzat. Igen vicces dolgokat tud az emberrel művelni. Szögezzük le, hogy azoknál az ajtóknál, melynek mind a két oldalán kilincs van, nem okoz gondot, ha becsapódik. Azoknál okoz ez nagy gondot, ahol az egyik oldalon kilincs van a másik oldalon, pedig gomb. Az ajtó kintről a becsapódás után nem nyitható ki. Természetesen itt is nagy előny, ha van a lakásban valaki, aki jót nevetve kinyitja, de ha egy kis gyerek marad bent, vagy esetleg senki, a pánik igen nagy lehet. Mobiltelefon nélkül kint ragadva pedig még rosszabb lehet. Ilyenkor ugyanis még egy szomszédot is keresni kell, aki a segítségünkre lehet. Elképesztően kényelmetlen szituáció.

Ha Önnel is hasonló dolgok történnek és az ajtó rossz oldalán, találja magát, hívjon minket és egy órán belül, segítünk, hogy bejusson otthonába, és újra élvezze az előnyét. A nap 24 órájában a hét minden napján és ünnepnapokon is Önökért, ügyfelekért vagyunk. A bajban pedig mindig ott vagyunk.

Záróra, az Önök legjobb barátja!